Радостин Василев напоследък се умилквал край Корнелия Нинова, пробвал да се пласира в БСП

0
125
Радостин Василев си приказва нещо с Корнелия Нинова Снимка: Tribune

Шансовете на партията на скандалноизвестния политик да го вкара отново в Народното събрание са нулеви

Бившият депутат от ИТН и „Продължаваме промяната“ Радостин Василев се пробва да пробие при Корнелия Нинова. За това ни сигнализираха притеснени социалисти, които с тревога от седмици насам наблюдавали умилкванията на сега независимия народен избраник около лидерката й, пише Tribune.

Настоящият парламент има още месец и малко живот, а шансовете на партията на скандалноизвестния политик да го вкара отново в Народното събрание са нулеви. Затова изглежда Василев сериозно се е заел със задачата да си намери нова партия, която да му осигури нов мандат в НС.

Не е ясно дали социалистката ще е достатъчно „смела“ да приюти ренегата, който беше наритан след скандали от двете си предишни партии, а ПП дори удари изключително лошо след като записа партийното им заседание и публикува скандалните им изказвания.

Василев в момента е обвиняем по дело за заплахи срещу бившата депутатка от ИТН Христинка Иванова, която беше принуждавана да напусне парламента със закани, че ще дойдат „хора“ да ѝ помогнат./Tribune