Севдалина Арнаудова: Държаха ни 24 часа без обвинение и без разпит

0
425
Севдалина Арнаудова.

Арестувани сме по прессъобщение на МВР, добави тя

Нямам идея за какво тършуваха. Знам само, че сме арестувани от прессъобщението на МВР. Поли Паунова ми се обади да ми каже. Никой не е водил разпити с нас през цялото време. Много полиция дойде, поемни лица, всичко ставаше пред детето ми. Влизането беше по неотложност и претърсването продължи от 9 до 3 през нощта. Това заяви на излизане от ГДНП бившият говорител на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова.

Единственото свързано с Борисов, бяха намерени картички от предизборната кампания, но на мен това ми е работата.“, обясни тя.

Нямаме обвинения и 24 часа бяхме държани без никакви обвинения и без никакви разпити. Дойдохме тук-взеха ми личната карта. Прекарахме нощта в ареста на 7-мо РУ, на стол“, заяви Арнаудова.

Най-скандалното от цялото нещо е че те задържат с прессъобщение, а основно действие е министър-председателя който е свикал на оперативка вицепремиера и става свидетел и всички полицаи в сградата казаха, че това е прецедент. Той си е позволил да въвлече и името на европейския главен прокурор, като в свидетелските показания е казал, че е станало по нейно знание и по нейно разпореждане. Тези хора със сигурност не работят като тези в момента. Всичко е скандално. Нашите колеги и международни отдел на партията вече са във връзка с европратньорите ни“, допълни Арнаудова.

Вие как си обяснявате факта, че мога да рекетирам този човек. Мафията вече си има държава.“, категорична беше тя.

Нямаше обяснение за задържането ни.“, завърши Арнаудова.