Вижте кадри от ареста на Очите и социалистът с „Ролс ройс“ (Видео)

Спецакцията се проведе в квартал Бакъркьой по време на влизането на Димитър Желязков и неговите близки в настанения хотел

0
1466
БСП
Турски полицаи водят социалистът Бенчо Бенчев.

Турските власти следили всяка стъпка на Желязков и обкръжението му

Седемте български граждани, задържани при специализирана полицейска операция в Истанбул заедно с Димитър Желязков – Митьо Очите, бяха предадени късно снощи по административна процедура от турските власти на представители на Министерството на вътрешните работи на България на ГКПП „Капитан Андреево“. Това съобщава сайт haberbg.net. Сайтът пуска ексклузивни кадри и видео от ареста на групата в Истанбул.

очите
Арестът на Желязков

Спецакцията се проведе в квартал Бакъркьой по време на влизането на Димитър Желязков и неговите близки в настанения хотел .Турските власти следили всяка стъпка на Митьо Очите.

Сред задържаните там са зам.-шефът на Общинския съвет в Бургас от БСП Бенчо Бенчев, известен като социалистът собственик на „Ролс Ройс“ и бившият депутат от ДПС Несрин Узун. Останалите петима са хора от охраната и обкръжението на Димитър Желязков-Очите.

очите
Очите и ортакът му Бенчев.

За самия Желязков е в ход процедура за екстрадиция, защото той е обявен за международно издирване с червена бюлетина от Интерпол, допълват от МВР.

Стаята в хотел „Рамада“ в Истанбул, където бяха задържани Очите и сие е наета от Узун и вероятно платена от Бенчев.