ГЕРБ и „Обединени земеделци“ подписаха споразумение за подкрепа на европейските и местни избори

"Работата ни с "Обединени земеделци" винаги е била на показ, честна, ясна и прозрачна, обяви Бойко Борисов

0
128
герб
Бойко Борисов и Петя Ставрева подписаха споразумение. СНИМКА: NOVINI.BG

Това е част от обединението на десните демократични партии

Винаги сме работили за консолидацията на партиите в демократичното пространство.Това обяви председателят на партия „Обединени земеделци“ Петя Ставрева по време на подписването на споразумение с ГЕРБ за подкрепа на евроизборите.

„Вслушахме се в гласа на Жозеф Дол и решихме да подкрепим кандидатите на ГЕРБ. За нас обединението прави силата. За нас това споразумение е една бъдеща крачка към победа на евроизборите и призовавам всички наши членове и симпатизанти да подкрепят листата на ГЕРБ. Политическото ни партньорство с ГЕРБ започна още през 2007 година и винаги е било прозрачно и ясно“, каза още Ставрева.

„Днешното споразумение е част от обединението на десните демократични партии. То ще е в сила и за местните избори“, разкри от своя страна зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

„Работата ни с „Обединени земеделци“ винаги е била на показ, честна, ясна и прозрачна. С деншното споразумение показваме, че демократичните партии в България могат да се обединяват. Евроизборите ще са една добра репетиция за бъдещата ни обща работа по време на местните избори“, заяви председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов.