Танцьорката, помела 10 коли в Пловдив, излиза от ареста срещу 20 000 лева гаранция

Според родителите й била добро дете-не пие и не взима дрога

0
430
танцьорка
Габриела Медарова

Габриела Медарова опитала първо да натопи майка си за катастрофата

21-годишната шофьорка, която през уикенда удари 10 паркирани автомобила в Пловдив, беше освободена от Пловдивския районен съд под парична гаранция от 20 000 лв.

В съдебната зала Габриела Медарова се разплака, заяви, че съжалява и не издържа в ареста.

Изключително много съжалявам и се благодаря на Господ, че нямаше жертви. Никога няма да се кача на кола, дори и да ми дадат книжката”, заяви Габриела в съда. Искам при семейството си, много ми е тежко в ареста”, каза тя.

Адвокатът ѝ Орлин Търновалийски заяви за Би Ти Ви, че клиентката му е с нервен срив – плачела непрестанно в килията.

Габриела Медарова напусна местопроизшествието, но беше идентифицирана и задържана от полицията. В кръвта й бяха открито над 1,3 промила алкохол, както и следи от употреба на канабис.

Обяснението ѝ защо се качила пияна зад волана било, че не ѝ платили и нямала пари за такси. Габриела Медарова твърди, че пушила марихуана след катастрофата, за да се успокои.

В съдебната зала стана ясно, че първоначално Медарова се опитала да натопи майка си, че тя е управлявала джипа, но впоследствие си признала вината.

Тя твърди, че не е бягала от местопроизшествието, а просто за 10 минути отишла до дома си.

Родителите на Медарова бяха категорични, че ще съберат 20 хиляди лева, за да освободят дъщеря си от ареста. По думите им тя била добро дете, не пиела и не ползвала наркотици.