Килърите заблудили Къро с униформи на ДЕА, застреляли го от упор, проснат по очи и вързан със свински опашки

0
325
Красимир Каменов-Къро Снимка: Интерпол

Девет души са атакували дома му

Девет души са атакували дома на Красимир Каменов-Къро, който беше разстрелян в четвъртък сутринта в дома си в Кейптаун заедно със съпругата си, бодигарда и бавачката на децата им. Нападателите са били с фалшиви униформи на американската служба за борба с наркотрафика ДЕА, съобщи “24 часа”.

Загиналият бодигард се казва Дидо. Личната охрана на Къро се е сменяла през месец, като за целта мъжете са пътували до РЮА, а след това са се връщали у нас.

В четвъртък сутринта охранителят е откарал децата на Къро до училището с бус. Когато се е прибирал в имението, вратите в двора са се отворили. Точно в този момент убийците нахлуват с тежък брониран джип, блъскайки буса навътре в двора и помитайки вратата. След това бързо откриват мишените и ги разстрелват.

Трупът на Къро е намерен с вързани зад гърба ръце, стегнати със свински опашки. Съпругата му, икономката и бодигардът били закопчани с белезници, съобщиха медиите в Кейптаун.

Униформите на ДЕА обясняват и защо Каменов и близките му са се оставили да бъдат вързани и закопчани. След това, проснати по очи, са разстреляни от упор.

Интересното е, че въпреки събарянето на входната врата съседи на Каменов разказват, че не са чули нищо. Смята се, че убийствата са били извършени с оръжие със заглушител. От полицията в Кейптаун не разкриват подробности за престъплението. Знае се само, че за него няма задържани.