Задържаха убиеца на жената от Тервел

0
44
Фаредин Ахмед

Фаредин Ахмед се криел в жилище, в което правил ремонт

Задържаха издирвания за убийство на бившата си съпруга в Тервел 51-годишен мъж. Жестокото убийство е станало вчера сутринта.

Фаредин Ахмед е арестуван към 23:30 ч. в жилище, в което е следвало да бъде извършен ремонт от неговия работодател. Той се е занимавал със строителство, имал е ключ за жилището и се е укривал в него.

Не са провеждани разпити със задържания, защото не е бил адекватен. Употребил е алкохол”, заяви окръжният прокурор Радослав Бухчев.

От прокуратурата обясниха, че има достатъчно доказателства, че именно Фаредин Ахмед е извършителят, включително и свидетелски показания.

От камерите в града има доказателство, че двамата са се движили заедно. Тепърва ще се уточняват отношенията им, по-рано са имали конфликти, което е довело до въвеждане на ограничителна мярка за Фаредин.

Предстои мъжът да бъде задържан до 72 часа, а след това ще бъде внесе искане за мярка за задържане под стража”, коментира още прокурорът.

За подобен тип престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.