Едва ли някой си е помислил сериозно, че коалицията “ С вас сме, г-н Президент“ ще подкрепи правителство на ГЕРБ-СДС. Едноличният режим на Радев е все по-близо, отколкото си мислите

0
2116
Румен Радев

България завива на Изток, ще има много „катарзиси“, но след дъжд качулка

Стефан Ташев

Слонът в стаята от „Дондуков“2 е тук. Още три месеца еднолично управление, доразбиване на парламентарния модел, който на 90% е унищожен и ликвидиране на държавата.

Много хора ме питат, аз не съм никакъв фактор, защо са тези скандали през последните дни. Ами вижте кой печели от всичко това и ще ви стане ясно.

Едва ли някой си е помислил сериозно, че коалицията “ С вас сме, г-н Президент“ ще подкрепи правителство на ГЕРБ-СДС.

Те, вторите на изборите, си искат вторият мандат, който първите трябвало да подкрепят безусловно и без участие в него. За 30 и кусур години сме видели какво ли не в политиката, но такава идиотия още не сме.

Целта е, а постигането и е по-близо отколкото мислите, да дойдат едни хора, които да ни кажат, че политиците и партиите не стават, изхабени са, вижте, че пет парламента не могат да сглобят повече от месец. Само Радев става и е време той да спаси държавата, която методично разрушава и разгражда три години. Аналогиите с 19 май 1934 година започват да се засилват.

И всичко е подготвено. Едни хора пишат конституция, медиите са прилежно приласкани да ни убеждават точно в това, има ги готовите „експерти“, „политолози“, „интелектуалци“ за инициативен комитет и всичко останало. Предстои промяна на политическата ориентация на България в посока Изток. А после, когато това стане, ще има много закъснели катарзиси, но след дъжд качулка. Това ще е финалът на „революцията на Юмрука“ от лятото на 2020 година.