Радев и БСП носят пълната отговорност за фалшивите новини за коронавируса

0
557
БСП закриля фалшивите новини и сайтове.

Президентът не бива дори да отваря уста по темата за заразените

Калина Андролова, Фейсбук

Гледам Катя Сунгарска, която чудесно говори и опровергава гнусните фалшиви новини, които се разпространяват през сайтовете за фалшиви новини. Тя пита: „Не мога да разбера, не мога да си обясня защо така се получава да се разпространяват такива неща, да има такъв отпор“. Аз мога да й отговоря. Защото, когато се въведе извънредното положение, Радев върна за преразглеждане текста, който беше свързан с наказанията за фалшивите новини.

Сашо Симов скочи да защитава в парламента сайтовете за фалшивите новини и свободата на словото, и тъй като беше време за спешни бързи действия, ГЕРБ направиха компромис и приеха промените. Радев и БСП носят пълната отговорност за пошлостта, която се шири из Интернет пространството в момента и създава хаос в главите на хората.

Това са несъстоятелни, бездарни, неталантливи политически играчи, които разчитат на деструкцията, за да получат дивиденти. През цялото време на опасността тези неморални играчи бяха контра на всичко смислено, което се предприемаше за защита на населението. И ако някой сега не е доволен от нещо, най-добре да благодари на тях. Радев изобщо не бива да си отваря устата по темата за заразените, защото той в най-голяма степен допринесе за хаоса. Чудя се как е възможно да има хора, които въобще да се доверяват дори на една запетая или пауза от словесния речник на този човек.