Вандалщината се превърна в индулгенция за политическа кариера на участниците в нея

0
2880
Снимки: фейсбук

Имаме изровени от нафталина записи с пропагандна цел на Рашков и Хаджигенов

Недялко Недялков, Фейсбук

Полицейското насилие над мирни и законно протестиращи е отвратително, признак на диващина.

Повтарям обаче – “мирни”, протестиращи законно и регламентирано.

В случая имаме изровени от нафталина записи, подадени в удобен момент, избирателно и с пропагандна цел на Хаджигенов от Рашков.

И тук вече ме наляга скепсисът. Рашков и Хаджигенов?!

Рашков е девиантът-сталинист с 12 тоалетни и обсесия да ликвидира Бойко Борисов. Хаджигенов е оня, който целеше герба с прашка, мяташе яйца и освинваше фасадите на държавни учреждения.

Дали жертвите от записите са мирни протестиращи или платени ултраси-провокатори от агитките на Васил Божков? Простете, но второто е по-вероятно.

Колко още такива записи има, защо се пускат само тези, няма ли и други – в които агитките предизвикват полицията?

Ако говорим за полицейско насилие, нека поговорим и за насилие над полицаи. Координирано с Хаджигенов и “отровното трио”. Нека поговорим за признанието на Черепа, че той плаща протестите, че манипулира тълпата, че му е кеф да я лашка през фейсбука ту тук, ту там.

Ей сега ще изсипя пред парламента 10 000…”

Това май бързо го забравихме, а?

Забравихме, че палеха сламата под краката на униформените. Че ги биеха по главите с жълти павета. Че изсипваха камиони с вмирисана риба. Че правеха вуду-магии за смърт. Че разпъваха бесилки и разнасяха ковчези. Че стъжниха живота на софиянци с тримесечна блокада на възлови кръстовища. Че спряха метрото в час-пик, застрашавайки живота на стотици пътници, а единият от терористите сега е съветник на културния министър.

Никаква санкция, никакво наказание, никакво разследване за цялата тази вандалщина!

Обратното – вандалщината се превърна в индулгенция за политическа кариера на участниците в нея.

ГЕРБ и бившите министри не бива да си мълчат, трябва да реагират реципрочно, като публикуват видеозаписи и снимки с насилие от страна на протестиращи над полицаи и мирни граждани. Например над майката с двете деца на Румънското, чиято кола бе опустошена от едни такива много “мирни” и много “беззащитни” народни будители…

Аз още помня ужасените погледи на дечицата на задната седалка. Но те не са от “правилния” лагер, броят ги за “косвени жертви”, нали?