Заливането с червена боя на Дома на Европа е нормално продължение на връхлетялата ни промяна

0
199
Залетият с червена боя Дом на Европа.

Просто промяната, заложена от Решетников и започната от посочения от него президент Радев, продължава по предвидения сценарий!

Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-СДС, фейсбук

Асим Адемов

Фалшивите миротворци, веещи руски знамена, от още по фалшивия поход за мир, в който се включиха представители на „Възраждане “ и бивши и настоящи членове на комунистическата партия БСП, заляха с червена боя Дома на Европа в София!

Под претекст да защитят мирна България, те всъщност защитават войнолюбива Русия!

Тази грозна провокация всъщност е нормално продължение на връхлетялата ни промяна.

Промяна, която започна с вдигнатия юмрук на проруския ни президент Радев, продължи с „великите народни въстания“ през 2020 година, подкрепени от подръжничката на Ленин и Сталин, евродепутатката Клеър Дейли.

Продължи с разнасянето на ковчези и черни чували, мятането на яйца по държавни институции, мятането на павета по полицаите.

Тази постъпка на пишман миротворците, подкрепящи войнолюбива Русия, колкото и да е отвратителна, толкова е и логична. Просто промяната, заложена от Решетников и започната от посочения от него президент Радев, продължава по предвидения сценарий!

Ако не намерим сили да се противопоставим на този сценарий, ако проевропейските партии не прояват разум, той наистина може и да успее, т.е антиевропейските и проруски сили в България да ни отдалечат от обединена Европа.