Ето правилната реч на нормален лидер за разлика от психотичния ни президент

0
493
Венцислав Мутафчийски Снимка: фейсбук ВМА

За Радев „храбрите българи“ са тези, дето горяха маски, хвърляха павета срещу полицаите и саботираха всички мерки

Калина Андролова Снимка: фейсбук
Калина Андролова, фейсбук
Ето правилната реч на нормален лидер на обществено внимание! За разлика от психотичния ни президент, за когото „братството на почтените хора“ се родило на площада и „храбрите българи“ са тези, дето горяха маски, искаха да палят полицаите със слама, пикаеха по фасадите на институциите, хвърляха павета срещу силите на реда и саботираха всички мерки…
ПОСРЕЩАМЕ 2021 ГОДИНА ИЗПЪЛНЕНИ С НАДЕЖДА!
Броени часове остават до началото на 2021 година.
Посрещаме я с традиционната равносметка, обещания и планове, но и с надежда. Надежда, че всичко, което преживяхме през настоящата пандемична година, ще остане в миналото. А ехото от подвизите на българските медици ще отеква поколения напред.
Колеги, вие сте героите на годината. Извоювахте го с вашата жертвоготовност и себеотрицание, вяра и професионализъм, с непоколебимия български дух и силна жажда да помагате – давайки надежда на обезнадеждения!
Защото надеждата е умението да гледаме на бъдещето с вяра, дава кураж и мотивира, усилва нашата борбеност и оптимизъм заедно през новата година да си върнем „старото” – спокойствието, прегръдката и целувката с нашите деца и близки.
Колеги, благодаря ви за всички усилия, които положихте през тази тежка година. Горд съм, че останахме екип и затвърдихме лидерските позиции на ВМА. Вярвам, че и занапред ще бъдем пример за отговорност, хуманност и човечност.
Пожелавам – на вас и вашите семейства, много здрава, щастлива и успешна нова година!
Генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н.,
Началник на ВМА