Много едър мотокарист заплашил ген. Мутафчийски със смъртен есемес

0
117
Владислав Стоянов

Иначе Владислав Стоянов е мил и любезен във фейсбук, работи като мотокарист, обича вицовете и пищните трапези

Мъжът, който отправи заплаха към шефа на оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски по вайбър, е родом от Кюстендил, но понастоящем живее в Пловдив. Владислав Стоилов е бивш възпитаник на Спортното училище в „овощната градина на България“, съобщава Марица.бг.

Сега работи като мотокарист във фирма за производство и рециклиране на европалети и скари в Града под тепетата.

Оказва се, че 29-годишният Владислав е изключително активен в социалните мрежи. Всяка сутрин поздравява с „добро утро“ и пожелава успешен ден на хората, а през деня разведрява работната обстановка, споделяйки вицове или забавни видеоклипове.

В профила си споделя снимки на скъпи коли и оръжия, като по всичко личи и че е привърженик на ПФК „Левски“ – София. Фен е и на купоните с приятели, което се вижда от запечатаните моменти на приготвяне на пържоли и на нескромни трапези.

Човекът, заплашил ген. Мутафчийски с думите „Прати ми пари, че ще те погубя“, е с три профила във фейсбук, като един от тях е спрял да поддържа преди години.

До 5 г. може да получи Владислав за заплашителното съобщение според НК: „За закана спрямо длъжностно лице или представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му, или спрямо лице, ползуващо се с международна защита, наказанието е лишаване от свобода до пет години.“