Премиерът защити сина на Радев: Момчето е рядко готино, оставете го на мира! /видео/

0
623
Георги Радев Снимка: 24 часа

На тази възраст всеки може да наруши нещо, коментира Борисов

Премиерът Бойко Борисов призова синът на президента Румен Радев – Георги, да бъде оставен на мира и го определи като готино момче. Той коментира казуса с него по време на инспекция на пречиствателни станции в Елхово и в Ямбол.

Борисов коментира, че докато държавата работи за пречистването на реките и водите и хората да живеят добре, други политици се занимават с децата. Борисов заяви, че познава сина на Радев. „Рядко готино момче, симпатяга, красив и умен. Оставете го на мира“, призова премиерът, цитиран от „Монитор“.

И добави: „Не ви ли е срам да правите така с децата“. Изтъкна, че на тази възраст всеки може да наруши нещо и сигурно с бащата на Георги на същата възраст са правили повече нередни неща. Накрая се обърна към онези политици, които се занимават с децата на опонентите., като заяви, че ще им прати снимка на внуците си как реват и ще ги пита: „Демократи ли сте вие? Върховенство на закона ли е това? Какво искате вие? Провокации“.

Синът на Георги Радев преди дни бе на шумен нощен купон в апартамент в София и след сигнал на граждани бе отведен в полицията за проверка заедно с другите момчета. Той е непълнолетен и е бил без документ за самоличност.