„Революционерът“ Хаджигенов бяга от граждански въпроси с агресия (ВИДЕО)

0
1126
Хаджигенов избяга от въпросите на Дошев.

Вие сте изключителен досадник, разкарайте се от тук, крещи адвокатът

Николай Хаджигенов, един от членовете на „Отровното трио“ заедно с бащата на фалшивите новини Бабикян и Велислав Минеков, които организират протести в подкрепа на Румен Радев, „масови неподчинения“ и държат София в блокада избяга от граждански въпроси към него.

На протеста той бе пресрещнат от гражданина Иво Дошев, който всеки ден прави различни интервюта с хора от протеста и ги публикува в социалните медии.

Дошев обаче удари на камък с Хаджигенов. „Революционерът“ нападна питащия и въобще не му даде възможност да задава въпроси.

Знам чудесно кой сте. Няма да си говорите с мен, докато не се научите как да се държите. Вие сте отвратителен досадник, което означава, че няма да ви отговарям на въпросите. Вие сте на същото ниво, на което са кафявите медии. Правите манипулации, а аз не съм тук да ви правя кефа“, изрепчи се Хаджигенов. Последната му реплика към Дошев беше: Разкарайте се! Последва удар върху камерата на Дошев. С това се изчерпа куража на „народния водач“ и борец срещу мафията Хаджигенов. Вижте видеото: