Сръбската фолкзвезда Цеца Величкович пипнала коронавирус

0
31
Цеца Величкович Снимка: Кадър: Pink

Певицата се заразила на купон за раждането на внучето ѝ, изследват куп нейни колеги, присъствали на тържеството

Сръбската фолкзвезда Цеца Величкович е дала положителна проба за COVID-19. Това сподели тя във фейсбук. От публикацията става ясно, че както Цеца, така и синът ѝ Велко са заразени с коронавирус. Първият тест на певицата дава отрицателен резултат. Тя обаче си прави и PCR тест, който доказва, че е заразена с коронавирус.

Цеца и синът ѝ нямат симптоми и се чувстват добре, но все пак ще спазват изолация, докато не направят тест, който да покаже, че са отрицателни.

Наскоро Цеца Величкович стана баба. Бебето се казва Желко, кръстено е на покойния съпруг на певицата Желко Ражнатович–Аркан. Всъщност именно по време на празненството по случай раждането на детето Цеца е била в контакт със заразен човек. Това я кара да си направи и тест.

Звезди на сръбската естрада и популярни личности от шоубизнеса, които са присъствали на купона, също си правят тестове. Сред тях са били Желко Йоксимович, Саня Джорджевич, Мирко Шиян, Боян Родич, Филип Крайнович, Марина Вискович, Мая Берович, Мариана Матеус, Ако Пейович.

Фризьорът на звездата – Стеван Радивоевич, също е заразен. Той призна за това в инстаграм.

Днес ще се разбере дали са се заразили с новия вирус и снахата на Цеца – Богдана Ражнатович, и внучето Желко. В момента се очаква резултатът и на сръбската тв водеща Йована Йоксимович, съпруга на певеца Желко Йоксимович. Отрицателна е пробата на дъщерята на Цеца – Анастасия, която си направи 2 теста.