Атлантическият съвет на България: Престъпникът Путин погази всички международни норми

0
273
Снимка: фейсбук

Всички на протест пред руското посолство, зоват те

Призив на Атлантическия съвет на България

Бандитският режим на Путин и неговата кремълска клика вероломно нападна независима, свободна и демократична Украйна. Това е открита война против Украйна!

Това нападение е не само престъпление срещу суверенитета и териториалната цялост на една европейска държава. Това е престъпление срещу мира и демокрацията по целия свят.

Престъпникът Путин днес погази всички международноправни и морални норми, правила и закони които гарантираха мира и сигурността в Европа след края на Втората световна война.

По нацистки маниер военнопрестъпникът Путин нападна Украйна. Но това е нападение и срещу Европейския съюз, НАТО и срещу цивилизования свят. Путин си позволи днес дори да заплаши с ядрена война всеки, който се опита да го спре.

Целият свят видя, че руският агресор вече не може да бъде спрян с дипломатически и мирни средства. Международните бандити не разбират от думи. Те разбират само от проявена сила, твърдост, непоколебимост и единство.

Путин е зловещо съвременно съчетание между злодеите Хитлер и Сталин, кървав агресор и убиец, който заплашва да унищожи света, за да спаси мафиотския си човеконенавистен режим, ограбил и смазал и самия руския народ.

Призоваваме българското правителство, Народното събрание и президента да предприемат незабавни мерки за защита на мира, свободата и демокрацията, като България окаже спешна помощ на Украйна и нейната отбрана.

Призоваваме всички български граждани за които мира и демокрацията са ценност, да изразят своя

ПРОТЕСТ СРЕЩУ РУСКАТА АГРЕСИЯ

днес 24.02.2022 г. от 17.00 ч.,

пред Руското посолство в София и пред всички консулски служби на Русия в България.

Легитимно място за гражданския протест са всички сгради и офиси на руски държавни фирми в цялата страна, както и „Дома на Москва“ и Руския културно-информационен център в София.

Протестите ще продължават всеки ден на различни места в София и из страната, за което ще ви уведомяваме своевременно.

Днес всеки човек трябва да е на протест!

Да бъдем единни и силни!

Да спрем агресора Путин!

Да покажем солидарност с Украйна!

Да спасим България, защото тя ще бъде следващата попаднала жертва в зъбите на „Путинистка“ Русия!

Демокрацията ще победи тиранията!

Управителен съвет

на Атлантическия съвет на България

24.02.2022 г.