Бойко Борисов е получил почетен знак от Министерството на отбраната на Украйна

0
184
Борисов заедно с посланика на страната Олеся Илашчук и заместник-министъра на отбраната на Украйна Денис Федотов. Снимка: Фейбсук

Той е по повод приноса на ГЕРБ и лидера на партията в оказването на помощ в борбата на украинския народ с руския агресор

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е получил почетен знак на Министерството на отбраната на Украйна.

Той е по повод приноса на ГЕРБ в оказването на помощ в борбата на украинския народ с руския агресор. Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук.

За мен беше голяма чест тази сутрин да получа почетен знак на Министерството на отбраната на #Украйна за личния ми принос и този на Политическа партия ГЕРБ в оказването на помощ в борбата на украинския народ с руския агресор. Приех почетния знак от заместник-министъра на отбраната на Украйна Денис Федотов и посланика на страната Олеся Илашчук. Двамата изразиха своята признателност и тази на страната им за постоянната подкрепа, която ГЕРБ и аз оказваме на Украйна в борбата за нейната независимост.

По време на срещата обсъдихме възможностите за продължаваща военна подкрепа, двустранно икономическо сътрудничество и развитие между България и Украйна. Възможностите за премахване на посредниците при доставки за нуждите на украинската армия също бяха акцент в разговора, пише Борисов.