Борисов: Радев създаде напрежението и омразата

0
265
Снимка и видео: фейсбук

Надявам се скоро да им дойде акълът, че така не може, така ще сринат държавата, коментира лидерът на ГЕРБ

„Вчера ми беше криво – на национален празник държавниците, хубави, лоши, народът ги избирал, да ги замеряш със снежни топки. На мен това не ми харесва. Поне на националния празник…“, заяви бившият премиер Бойко Борисов по време на живо включване във Facebook от исперихското село Йонково.

„Това е демокрацията – да отидат хората, да се изявят. Вие харесвате ГЕРБ, другите харесват ДПС, трети – други. Но ми беше криво вчера, защото е национален празник, трябва да сме заедно. Румен Радев създаде такова напрежение и омраза, че вместо всичко да си върви в един цикъл на управление, на демокрация… Не ми е приятно премиерът, който и да е той, президентът, да бъде освиркван. И то на национален празник“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Това го направиха същите хора, които правеха протести и срещу нас. Ето сега, като излизат снимки, се виждат – същите“, допълни той.

„Да се мразим е лесно. Сега да видим как ще излязат от тази омраза, която насадиха. За два месеца им се случи всичко, което ни правеха на нас“, заяви Бойко Борисов. „Изпуснаха всичко. Те изпуснаха още миналия юни цените на тока, на газа, на храните“, каза Бойко Борисов.

„Надявам се скоро да им дойде акълът, че така не може, така ще сринат държавата“, заяви той.