Генералът на конци информира медиите какво е научил от медиите за „подслушваните“ политици

1
419
Стефан Янев и Румен Радев

Този зелен чорап ли е алтернативата

Фейсбук

Евгений Михайлов, режисьор

Подслушване ли!?

Костовистките и милиционерските номера в действие! Използваха за глашатай отново „генерал“ Ат. Атанасов!!!

Накрая вероятно ще се окаже, че подслушваните политици са прихванати в разговори с официално подслушвани лица. Ами да не са разговаряли с такива…!

Да, но в публичното пространство ще се запечатат днешните заглавия от „новините“. Опровержението ще бъде след време, с малки букви и на последните страници.

31 години Дежа вю след Déjà-vu!!!

Борис Марков

Леле, леле… този зелен чорап ли е алтернативата?!? Ама и Мая Манолова ви пожелавам…

Действащ премиер да каже „да, има подслушване” и като доказателство „чувам слухове”. Ма това е срам бе…

П.С. Оставете го човека да си ходи с шапка. Айде в банята да я маха, но иначе нека си седи с шапка, очевидно се притеснява на гола глава. Лъчезарен е.

Димитър Стоянов, юрист

Министър-председателят на Република България, дами и господа, почитаемият бригаден генерал Стефан Янев, каза за цялата история с подслушванията, че „имам информация и чувам, и виждам това, което се изнася в медиите“. Та, по реда си…

Знае ли министър-председателят на Република България какво се случва в службите за разузнаване и национална сигурност, които са му подчинение?

Знае ли министър-председателят на Република България какво се случва в Министерството на вътрешните работи?

Има ли координация на политики, действия и послания между министър-председателя на Република България и заместник министър-председателя по обществения ред и сигурността и служебен министър на вътрешните работи?

Има ли капитан на кораба? Знае ли министър-председателят какво се случва изобщо в ръководения от него Министерски съвет или се информира от медиите за действията на своите министри?

Всъщност, кой ръководи Министерския съвет? Тъй като от интервюто в „Панорама“ това не става ясно. В световната история има едно понятие за „марионетъчно управление“. И започва човек да се чуди кой всъщност взема решенията – Стефан Янев или Бойко Рашков?

Никола Николов, пиар на ГЕРБ

Покрай множеството тъпотии, които изпелтечи служебният премиер в „Панорама”, тази вечер лъсна и една голяма истина: служебният кабинет е предизборен щаб на кандидат-преЦедента Румен Радев. Няколко минути „генералът на конци” се кахъреше в национален ефир как трябва да работят тоооолкова внимателно, защото всичко щяло да се отрази на кампанията на Радев!

Николай Стефанов

Да ви е честит новият премиер, който даде първото си телевизионно интервю на запис и се позова на СЛУХОВЕ, за да каже, че е имало подслушване… И понеже авторката на „Ще ви скъсам гъза!” го беше посъветвала да цитира Чърчил, като флирт към „Демократична България”, да припомня друг цитат на великана: „Комунизмът е като сън. Рано или късно се събуждаш и се връщаш към реалността.”

Виктор Димчев, режисьор

Първо интервю на новия служебен премиер. Говори накъсано. Уж всичко е ясно.

Да доведем задачата докрай, каза.

Според „медийните твърдения“ – мисли, че има подслушване. Дума на премиер, който се информира от медиите, за което информира медиите.

Имате ли факти? Не, имал информация от… медиите.

Останалите въпроси са реторични или спекулации.

Ревизия няма да има.

Паднах.