ГЕРБ на протест пред подпорната стена: Това ли е новият хотел на Мая Манолова ? (ВИДЕО)

0
464
Протестът на ГЕРБ пред подпорната стена. СНИМКА: ФЛАГМАН.БГ

Новото мнозинство се опита да я придобие чрез подставени лица и да завърши строежа, гневни са демонстрантите

Над 80 души се събраха преди минути на протест пред т.нар.”подпорна стена” на Алепу, съобщава Флагман.бг.

Основното ядро бе на симпатизанти на ГЕРБ от Бургас и Приморско, а сред участниците бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, също зам.-председател на ГЕРБ, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други.

В края на миналата седмица Стоян Василев от Приморско хвърли бомбата и обяви, че е новият собственик на бъдещия комплекс. Той е брат на Здравко Василев, който бе кандидат-депутат от листата на „Изправи се! Мутри вън” в 2 МИР Бургас.(виж нашата тема в развитие)

Това ли е новият хотел на Мая Манолова”, попита Тодор Костов от Приморско.

Общинският съветник от ГЕРБ в ОбС Бургас и бивш шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев подчерта, че ГЕРБ са спрели проекта на Алепу”.

Светът не е виждал подобно нещо – подпорен хотел. Новосформираното мнозинство се опита да придобие чрез поставени лица това чудо на природата и да довърши строежа. Така ли ще управляват занапред?”, коментира Бойчо Георгиев.

Мая, това ли е новата ти централа, оттук ли ще искаш да управляваш. Какво направи твоята група в парламента? Нищо! Купихте си хотел. Това направихте. Това ли е вашият нов морал!”, гневна бе друга от протестиращите.

Къде е Христо Иванов?”, попита от своя страна кметът на Бургас Димитър Николов, който бе на протеста с националния трикольор в ръцете си.