Корнелия Нинова се къпе в лукс в имението на близък бизнесмен

0
986
Корнелия Нинова Снимка: Трибюн

Вижте къде празнува в новогодишната нощ лидерката на онеправданите

Председателката на БСП Корнелия Нинова почти успя да заблуди медиите и последователите си в социалните мрежи, че е отправила новогодишното си послание от уюта на дома. Във видеото от новогодишната вечер тя е на маса в битова обстановка, а зад нея се вижда камина. Наблюдателни читатели обаче разпознаха интериора, пише „Трибюн“.

Оказва се, че Корнелия Нинова е избрала за новогодишното си парти бутиков хотел „Анна Кристина“ във Видин. Бърза проверка показва, че тя е била в компанията на собственика на хотелското бижу Емил Маринов, с когото са близки от времето, когато Нинова беше шеф на „Булгартабак“, а днешният хотелиер – единствен дистрибутор на цигарите в региона, припомня сайтът.

Нинова обича да демонстрира уж традиционен за повечето българи бит и скромност, но всъщност обича лукса, както и удобствата. Още когато стана председател на БСП заяви, че ще свали членовете на бюрото от служебните коли. До ден-днешен това обаче не само не се случи, а и самата Нинова бръмчи със служебен автомобил, чийто разноски поемат социалистите, се казва в публикацията.