Соцтелевизията счупи тъпомера: Щом двама съседи са на протеста, значи е представителен! (ВИДЕО)

0
1744
Внукът на Георги Димитров в акция.

Внукът на Георги Димитров-Тарабата влезе в историята на журналистиката

Видях цели двама човека, съседи, от нашия блок, където живея. Това говори за широка и дълбока представителност на протеста.

Това обявява в ефира на телевизията на БСП-БСТВ вчера репортерът Георги Димитров-внук пред Министерски съвет. Телевизията на Корнелия Нинова предаваше на живо рехавите изяви на Костадин Костадинов-Копейкин, антиваксъри, русофили, мутри и други маргинали вчера в София. Опитът на червената медия да предизвика масов бунт срещу правителството се провали.

Обаче репортерът Георги Димитров-внук влезе в историята на българската журналистика с подобни глупости в ефир.

Кой е Димитров ? Георги Бойков Димитров е син на Бойко Димитров, осиновено дете сирак от комунистическия вожд, национален предател и агент на Москва Георги Михайлович Димитров, наречен от политическите си противници Гошо Тарабата.

Георги Димитров-внук

Благодарение на това Бойко Димитров черпи с пълни сили от номенклатурните блага по време на комунистическия режим в България. Той е дипломат, завършил МГМО в Москва, работил в ООН, Института за външна политика и ЦК на БКП, посланик в Хавана. Бойко Димитров е външен министър на България до края на 1990 година на мястото на Петър Младенов, който става председател на Държавния съвет. Член на ВС на БСП.

война
Палачът на СССР Сталин и верният му български слуга Георги Димитров.

Синът му Георги Димитров-внук е член на БСП. Репортер в телевизията на Нинова на четиричасов работен ден, както и на четиричасова работа в апарата на „Позитано“ №20.

Той стана за смях през 2016 година, когато на протест на социалисти и русофили обяви, че чака да го снима руската телевизия. Вижте изпълненията на внука на Тарабата по БСТВ :