Кубрат Пулев: Слави не е човек, който ще се грижи за народа си

0
295
Кубрат Пулев Снимка: 7/8 ТВ

Така ли ще се ръководи държавата? От някъде си. Онлайн, коментира боксьорът в 7/8 тв

Кубрат Пулев изказа сериозни съмнения в политическите качества на Слави Трифонов. Това стана в самата телевизия на ИТН – „7/8 ТВ“.

Боксьорът беше провокиран от водещия Крум Савов, който го попита дали е бил канен от Борисов да стане член на ГЕРБ и дали би приел, ако Слави Трифонов го покани в „Има такъв народ“, съобщава „Трибюн“.

„Няма как да приема, ако Слави Трифонов ми предложи. Първо, него го няма. Аз живея в чужбина през по-голямата част от времето и се срещам с политици от чужбина, от Германия. Виждал съм как се води политика. Никъде го няма това нещо. Аз не съм видял едно интервю да е дал нормално“.

„За мен лично това не е политика, Слави не е човек, който ще се грижи за народа си – здрав силен човек, който да застане и да дойде чист, да застане пред обществото и да говори открито. Той по този начин влиза в цялата тази помиярска игра. Него го няма, не съм го виждал това никъде по света. Така ли ще се ръководи държавата? От някъде си. Онлайн. Онлайн ли ще ръководи държавата? Това е смешно“, заяви спортистът.