Очевидна гавра на задкулисие!

0
332
Снимки: фейсбук

Докога Бога ми, хората ще подкрепят на сляпо подобни шутове като Слави

мариан, башур

Мариан Башур, фейсбук

Имам цяла папка с кандидати за работа отпреди 10 години. Изумявах се от снимките и абсурдните пози! Не искам да коментирам биографията на тези дами, не ги познавам все още! Но ми се струва твърде непрофесионално тяхното представяне с подобни снимки! Единствената нормална снимка е на Лашова! Другите просто са по-скоро за мастър шеф, но не и за министри!

– – –

Така ми се искаше да се зарадвам за това наб….. с 500 от Слави към Иванов и Мая! Ама нещата хич не са за задоволство!
Очевидна гавра на задкулисие! Добре, разбирам разочарованието от ГЕРБ, имат грешки и плащат за тях, но докога Бога ми, хората ще подкрепят на сляпо подобни шутове като Слави? Та трябва много слепота, за да не се вижда, че има явно задкулисие и подготвен план, по който се върви!

Съмнявам се, Слави да не е наясно че Хари Потър е тотална грешка за премиер и с голяма вероятност няма да бъде подкрепен! Явно иска да не бъде прието това му предложение! Но в същия момент изрежда на пръв поглед симпатични млади хора и хоп министерство на ромите, начело с ромка?! Ами очевидно подканва ромите наесен да гласуват за техният нов мeсия! С една дума може да се определи случващото се! БУДАЛКАНЕ!

Другият вариант, умората от избори да изненадат Слави и хоп да бъде подкрепен този кабинет. Големият въпрос обаче е! Докfлко е легитимен Слави с 600 хиляди гласа да иска да управлява 7 милиона сам и да им натриса Василев, Радулов и Армутлиева?!