Приема ли обществото със задоволство реставрацията на комунистическата номенклатура? Усеща ли the wind of change?

0
438
Румен Гечев

Надежда НЕ виждам

Диляна Ценова Снимка: фейсбук

Диляна Ценова, фейсбук

В светлината на завръщащия се Жан Виденов, заканващ се да изпепели “майкопродавците” с Лукашенчески замах, юмрук, нож и автомат, отново повдигам въпроса за обществените нагласи към лицето Румен Гечев.

На 4 април икономическият вицепремиер на кабинета “Виденов” бе избран за депутат от Плевен. Без повече исторически препратки напомням, че той е изтъкнат експерт на БСП, ползва се с пълното доверие и възхищение на лидера си.

Имайки предвид, че Нинова, в своята безкрайна мъдрост, ще накаже загубилите и ще награди победителите, силно вероятно е Гечев отново да води листа и да бъде избран.
И въпросът ми е: приема ли българското общество със задоволство реставрацията на комунистическата номенклатура в синхрон с овластяването на нейните наследници и протежетата на олигарсите? Радва ли се? Усеща ли the wind of change?

Днес един хиперактивен гражданин крещеше пред ДАНС, че протестира заради едната надежда, а в това време другите граждани седяха заради протеста в километрични задръствания. Може би живее в “Надежда” или не си пие лекарствата, не знам. Аз надежда НЕ виждам.