Възраждане иска оставка на „марионетния“ кабинет и предсрочни избори

0
88
Снимка: архив/Дневник

Правителството поставя под съмнение съществуването на българската държава с разполагането на натовски войски у нас, твърди Костадин Костадинов

Настояваме за оставката на този марионетен кабинет и за предсрочни избори. И на тези предсрочни избори ние ще отидем на нещо като референдум. Нека да видим коя политика ще бъде подкрепена. Дали политиката, която „Възраждане“ защитава за национална независимост, възстановяване на суверенитета, възстановяване на българската армия или политика, която има за цел да замесва България в чужди конфликти и има за цел да превърне България в „плацдарм“.

Тук населението няма никакво значение. Американците ги интересува само и единствено територията. Дали ще има българи, дали цигани, дали някакви други, въобще не ги вълнува. Територията им е важна и затова те поддържат този марионетен кабинет, както поддържаха и предишния, заяви на брифинг в парламента лидерът на ПГ на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

По думите му правителството поставя под съмнение съществуването на българската държава с разполагането на натовски войски у нас.

„Дошло е време за преосноваване на българската държава“, категоричен бе Костадинов.

Той обяви, че от „Възраждане“ готвят контрадействие, насочено срещу напускането на „чуждите окупационни войски, които идват да гарантират политическия живот на правителството“.