Кметовете на Чепеларе и Летница благодариха на Борисов за отпуснатите пари за ремонти

0
103
Бойко Борисов Снимка: МС

С Ваша помощ ще изпълним редица наши ангажименти към хората в общината, пише кметът на Летница

В този труден момент Вашето решение дава нова перспектива за развитието на местната икономика. Ценим високо жеста Ви“ – с тези думи на благодарност кметът на Чепеларе Боран Хаджиев се обърна към премиера Бойко Борисов по повод отпуснатите на 9 декември с правителствено постановление 6,8 млн. лв. за изграждането на изключително важни инфраструктурни проекти на територията на общината.

Парите ще се ползват за реконструкция на централната улица и изграждане на многоетажен паркинг в курортен „Пампорово“, както и за ремонт на улици в Чепеларе.

По бюджета на Община Летница пък кабинетът на Борисов преведе над 700 хил. лв за нов площад в общинския център, както и за ремонт на улици в Летница, Горско Сливово и Крушуна. „Благодарим за отношението. С Ваша помощ ще изпълним редица наши ангажименти към хората в общината. Не само ще се подобри качеството на живот, а ще се създадат условия за привличането на много нови инвеститори. Така ще се гарантира икономически растеж за района“, написа до министър-председателя щастливият кмет на Летница д-р Красимир Джонев.