Борисов обяви имената на новите министри

Александър Манолев и Петя Аврамова заместват Николай Нанков и Ивайло Московски

0
157
борисов
Бойко Борисов

Главният секретар на МВР Младен Маринов сяда на стола на Валентин Радев

На извънреден брифинг в Министерския съвет министър-председателят Бойко Борисов обяви имената на новите министри, които ще наследят на постовете на Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски.

За министър на МВР премиерът Бойко Борисов е посочил сегашния главен секретар на МВР Младен Маринов, за министър на транспорта бе обявено името на сегашния зам.-министър на икономиката Александър Манолев и за регионален министър – Петя Аврамова.

Разгледахме напавеното до сега и изпълнението на програмата. Набелязаха се мерки там, където има неизпълнение на програмата. Следващият понеделник в 10 часа пак ще се срещнем. По темата с оставките – имаме мнозинство да бъдат подкрепени и трите оставки. Всяка партия иска да си защитава кадрите – това е ясно. Но това ни прави различни от другите – да се поеме отговорност, а не като други мандатоносители. И за да не се спекулира с имена казвам ги сега МТИТС – Александър Манолев, МВР – Младен Маринов и МРРБ – Петя Аврамова. Поел съм ангажимент по всички важни теми да обсъждаме предварително, заяви Борисов.