Премиерът скочи на Патриотите: ГЕРБ няма да бъде тупан

Дотираме чужди компании за бездимните цигари, щом те искат, подкрепяме и ние

0
136
борисов
Пристигането на премиера Борисов в Солун. СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА НА МС

Европредседателството свърши и няма да мълча повече, обяви той

Загубата в бюджета от бездимните цигари е видима. Никой освен ГЕРБ не мисли за бюджета.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, минути след като кацна в Солун, ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между Сърбия, България, Гърция и Румъния.

„Само за разходи се говори. Всеки иска пари за военни, за пенсии, за лекари, за модернизация на армията. Все едно държавната хазна е каса без дъно и само трябва да бъркаме. Новината, че ще има облага за бизнесмен от предложения законопроект е фалшива. Това е огромна лъжа. Ако дотираме бездимните цигари, ще има загуби в бюджета. А ние правим точно това.

Дотираме чужди компании. Щом патриотите го подкрепят, и ние ще го подкрепим. Наредил съм на Цветан Цветанов да изтегли проектозакона. Ще направим подарък на „Филип Морис“. Бедна България подарява тези пари. Няма да оставя ГЕРБ да става тупан на всеки, който му хрумне да стане сутринта и да говори лъжи. Европредседателството свърши и няма да мълча повече. Когато дойдат патриотите за бюджета, ще им ги кажа тези неща. Ще го запомнят това. Бюджетът губи, но го приемам“, разгневи се премиерът.