Борисов: Ще надживеем ПП-тата и ще се оправим и с тях (Видео)

0
193
Борисов в Бургас

Има шанс само с ГЕРБ, за да държим цените в правите коловози

Кой ви уплаши, ако е Бойко Рашков – срам за нас. Той арестува мене, не вас, що се страхувате? Крадат ви от джоба с всеки литър нафта. Ние сме за пълна диверсификация. Има шанс само с ГЕРБ, за да ги държим в правите коловози. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов, който е на предизборна обиколка днес в Бургас.

Благодаря на Патриарха, че намери време да ни благослови, същото направи и Вселенският патриарх. ГЕРБ е реставрирала стотици църкви и джамии, каза Борисов

Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Защо не лъжем ние, защо не обещаваме. Кирил Петков обеща 50 милиарда инвестиции. Виждате ли какви брадати лъжи! 50 млрд. са целият бюджет на държавата. Ако живеех в Бургас, всеки ден щях да правя протест там и да питам защо не пуснат готов път. Най-голямата зала е готова с години, не я пускат. Защо и кой направи така да се страхувате?

2005 г. започнахме Меден рудник, нямаше Околовръстно.

Снощи минах да видя протеста пред президентството, нито една медия не го отрази, при нас идваха 20 души и всички медии отразяваха.

Събраха се седем партии, за да изкарат колкото нас.

Кметът на Бургас Димитър Николов изреди приоритетите на града – доходи, образование, демография, перспективи за бизнеса и инвестиции. За да ги постигнем, трябва работещ парламент и редовно правителство“, каза Николов. Той благодари на Бойко Борисов за изградените улици, пречиствателни станции, училища в Бургас. Николов представи и кандидат-депутатите. Иван Алексиев, кмет на община Поморие също благодари на Борисов за Ченгене скеле, тъй като без помощта му рибарите не биха вършили дейността си. По думите му за последните две години се наблюдава пълен застой в страната. Той напомни какво е направила ГЕРБ – градихме съвременна България, строихме пътища, стадиони, пречиствателни станции.

Борисов обясни и, че снощи минал да види протеста пред президентството. Нито една медия не го отрази, при нас идваха 20 души и всички медии отразяваха, каза той.

Събраха се седем партии, за да изкарат колкото нас, заяви той.

Според Борисов тепърва идват проблемите в източния регион и напомни, че преди е нямало и един мигрант.

Знам как да направим държавата водеща на Балканите, такава беше преди, заяви той. Като няма пари, ще теглим 10 милиарда през октомври. Така ви натиснаха, че се уплашихте, но българите не сме плашливи. Оцеляхме, за радост оцеляхме!, заяви Борисов.

Според него предишните управляващи парадират с износа. Първи сме по износ на ток, каза лидерът на ГЕРБ.

Той обясни, че нашите заводи бълват за Украйна и сме изнесли продукция за 6 млрд. „Никой не иска да разследва, става въпрос за дебели комисионни. Над 6 млрд. лв. ваши са отишли за Путин. Пише го в НСИ – износ за Русия“, уточни Борисов.

Борисов пак повтори, че на протеста снощи нямало нито една медия.

По думите му ГЕРБ има прекрасна листа – млади, работещи, знаещи, можещи. Имаме много четящи, риболовци, лекари, учители, каза той.

Това, което сме правили, пак ще го направим, няма къде да ходим, каза той. Толкова съм мислил как да преструктурираме ГЕРБ в по-успешна, безгрешна партия, но ние дори не може да се върнем две години назад. Няма ги парите, каза Борисов.

 

Борисов каза и че „ще надживеем ПП-тата и ще се оправим и с тях“. Само добруването на хората ни интересува!, заяви Борисов.

Кметът на Бургас Димитър Николов изреди приоритетите на града – доходи, образование, демография, перспективи за бизнеса и инвестиции. За да ги постигнем, трябва работещ парламент и редовно правителство“, каза Николов. Той благодари на Бойко Борисов за изградените улици, пречиствателни станции, училища в Бургас. Николов представи и кандидат-депутатите.

Иван Алексиев, кмет на община Поморие също благодари на Борисов за Ченгене скеле, тъй като без помощта му рибарите не биха вършили дейността си. По думите му за последните две години се наблюдава пълен застой в страната. Той напомни какво е направила ГЕРБ – градихме съвременна България, строихме пътища, стадиони, пречиствателни станции.

„Днес казваме блага вест, благата вест дойде в Бургас. Човекът, който може да изведе България от всякаква криза е тук сред нас. Това е г-н Бойко Борисов!“, каза още Алексиев.

Жечо Станков от ГЕРБ-СДС пък представи проучване, според което 8 от 10 човека не могат да си позволят да купят продукти от първа необходимост. По думите му има ръст на потребителските и бързите кредити. „Г-н Борисов, докато е стоял начело на държавата, никога не сме обяснявали колко високи са цените“, заяви Станков.

Според него по времето на управлението на ГЕРБ Бургас е бил приоритет.