Скандал! Атакуват телефоните на българите в чужбина с реклама на Кирил Петков в деня на вота

1
645
Скандалната агитация в телефоните до българите в чужбина.

Кой е дал контактите на хората?

За скандална агитация от страна на хората на Кирил Петков и Асен Василев, съобщиха пред Breaking.bg българи, живеещи зад граница.

От сутринта, в деня на вота, приложенията на много сънародниците в чужбина са атакувани от неизвестен подател със следната агитация:

Аз идвам от България, сега имаме министър на икономиката там Кирил Петков (във временния кабинет), който е учил в Харвард, където се срещат бизнес учители като Кисинджър и Шваб. Както всички знаят, Хенри Кисинджър е идеолог, участвал във военните преврати в Латинска Америка през 70-те години. Тогава, в началото на 70-те години, доларът се отдели от златния стандарт и тогава беше създаден Световният икономически форум.

Кирил Петков се кандидатира за предстоящите избори през ноември. В интервю той каза, че на „Срещата на 3 морета“ заедно с Кристалина Георгиева (директор на Световната банка от 2019 г.) вече е имал разговори с Amazon за създаване на хъб за България и Балканите. (Видео мин. 14.33). Този HUB ще бъде базиран в България, ще свързва всички фармацевтични компании в тези страни (на трите морета) и ще събира и обработва данните от българските болници. Не е изненадващо, че агресивна ваксинационна политика ще започне в България едва след тези избори.

Това натрапващо се съобщение много българи в странство са получили на Вайбър, Уатсап и Месинджър. Някои и на имейли със съмнителен подател. Интересно е да се разбере кой е дал телефоните и контактите в социалните мрежи на българите в чужбина, за да бъдат облъчвани с реклама на Кирил Петков-Канадеца. Дали не е някой бос на куриерска фирма, изпращаща и получаваща пратки от и за чужбина ?