Денков кани Борисов на тв дебат

0
103
Николай Денков

И двамата сме били премиери, и двамата сега сме кандидати за депутати. Нека да минем през темите, кото интересуват хората, пише Денков

Николай Денков покани лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на публичен дебат, става ясно от публикация на бившия премиер от ПП-ДБ във фейсбук. Той коментира и недоволството на Борисов от предизборния плакат на ПП с негова снимка.

„Разбрах, че Бойко Борисов се е разсърдил за един плакат. Не знам. Целта на плакатите е да накарат хората да се замислят какъв е изборът, който трябва да направят на 9 юни. За да няма сърдити, каня го на политически дебат по някоя от обществените телевизии“, уточнява Денков. Той се спира и на темите от евентуалния дебат с Борисов.

„И двамата сме били премиери, и двамата сега сме кандидати за депутати. Нека да минем през темите, кото интересуват хората. Готов съм да говоря за всичко – от доходи, през инфраструктура до международните предизвикателства на България. И нека хората да видят и да направят своя информиран избор“, посочва Денков.

ЦИК вече разпореди ПП-ДБ да свалят билбордовете за предизборната си кампания с ликовете на бившия премиер Николай Денков редом до лидерите на ГЕРБ и ДПС Бойко Борисов и Делян Пеевски с въпрос какъв премиер искаме да имаме.