Вижте как Брендо се предава на служителите на Централния софийски затвор /ВИДЕО/

0
230
Евелин Банев на портала на затвора

Разбира се, отговаря на въпрос дали осъзнава какво прави Евелин Банев

„Флагман“ разпространи видео, на което се вижда как Евелин Банев се предава на служителите на Централния софийски затвор.

Той е придружаван от адвокат и носи огромен сак.

Около 7:30 часа тази сутрин обявеният за международно издирване Евелин Банев-Брендо се предаде доброволно и обяви, че е готов да изтърпи наказанието си, наложено от съдебната власт.

Той бе засечен в жк“Банишора“ в непосредствена близост пред Софийския централен затвор.

Банев бе облечен в тъмни дрехи – риза с дълъг ръкав и черен панталон, с черна бейзболна шапка. Той спря пред репортер на Флагман.бг, преди да прекрачи прага на мястото за лишаване от свобода. На въпрос осъзнава ли какво прави Банев каза: „Разбира се.“

Евелин Банев с адвоката си до затвора

59-годишният Банев бе придружаван от адв. Петър Зафиров. В ръцете си носеше огромен сак, вероятно с лични вещи. Адвокат Зафиров бе преметнал през рамото си предмет в черен калъф, но не беше ясно какво точно носи.

Брендо извади българската си лична карта, както и нужните документи, за да се легитимира пред съдебните охранители при КПП-то на Затвора.

Оказа се обаче, че не е толкова просто постъпването му зад решетките, тъй като охраната не бе подготвена за появата на най-издирвания българин по света.