Терор в София! Протестъри бият и чупят колата на невинен човек на Орлов мост (СНИМКИ И ВИДЕО)

0
6492
Лумпени блокираха колата на момчето. СНИМКА: ТЕЛЕВИЗИЯ БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР

Бой по това куче, зоват шепата лумпени, блокирали кръстовището

Напрежението от непрекъснатите блокади на шепа лумпени, ръководени от трио манипулатори, на възлови кръстовища в столицата тази вечер ескалира на „Орлов мост“.

Протестиращи и шофьори влязоха в словесни сблъсъци заради блокираното движение на бул. „Цар Освободител“, съобщи телевизия Bulgaria on air. Самозвани революционери нападнаха колата на момче, опитало де премине през платното край Софийския университет, което не било блокирано. Но няколко протестъри, които седели отстрани, скочили пред колата му и започнали да я блъскат.

В същото време шофьорът им обяснявал, че и той бил в началото на протестите, но това, което става тази вечер, не е нормално – шепа хора да блъскат и нападат минаващи хора и автомобили. Това вече не е нормален мирен протест, коментират минаващи софиянци. Шофьорът на колата е обграден, удрян, псуван и освиркан. Само бързата намеса на полицията предотвратява саморазправа с него. От кадри онлайн се чува как самозвани протестъри крещят: Бой по това куче! И с какво е повече от нас този гъз бе?!

Пред журналисти блокираното в колата си момче заяви, че идвал с колата си от центъра към Студентски град.

Тръгнах да завивам и ме обградиха, удряха ми колата, тръгнаха да ме бият, притесних се, може в паниката да съм ударил някого. Компютърен инженер съм. Нали са уж мирни протести? И аз протестирах доскоро“, каза пострадалият.

Нападнатото момче.

В същото време обслужващите партията „Дай България“ грантояди от „Правосъдие за всеки“ нападат журналисти, които записват момчето в колата. Операторката на „Правосъдие за всеки“ натиска полицаите да го арестуват. Тя иска свидетели, обаче никой не иска да ставал свидетел. Извикана е втора патрулка, която да тества момчето за наркотици по настояване на протестърите. Мостра на убиеца на Милен Цветков, мутрата гази народа – това говори дамата, която снима. Имам достатъчно насъбрана злоба да нападна, казва операторката. След това се включва в хора: Тоя педераст, дайте го на нас.

Вижте видео от блокадата пред Софийския университет: