Този президент не знае къде се намира

0
1208
Извеждането на президента от БНТ. Полиция и НСО го пазят от "народната любов".

Пълен провал в „живото“ интервю на Румен Радев

Тодор Александров

Прости му господи! Този човек не знае къде се намира. Какво прави в президентството, какъв пост заема. Това е тъжната констатация от интервюто „на живо“ на Румен Радев в предаването „Панорама“ по БНТ. Ако го е гледал някой психиатър или психолог той, убеден съм, бил дал диагноза „раздвоение на личността“.

Безсмислени слова, преминаващи в монолози, нищоговорене, дежурното изкривено от злоба лице, стиснати зъби, мъчителен, направо титанично измъчен говор. Върнете си интервюто му. Гледайте ръцете на Радев. Полусвити юмруци, аха да удари по масата. Нервен смях, съскане.

И това е президент на България. Обединител на нацията, който ту говори в единствено, ту в множествено число. Психария. Непредубеден зрител би се запитал на какви наркотици е този човек ?

Обсебен тотално от премиера Борисов. И откровен лъжец. И то в национален ефир. Този човек не може да бъде президент на България, за обединител на нацията да не говорим.

Да се оправдаваш, че не правиш нищо срещу 15 000 лева заплата с….липсата на информация. Докато стоиш на „Дондуков“№2, обграден от огромна свита съветници и секретари. И нямаш информация. Какво работиш тогава ? Падение.

Сигурен съм, че нито СЕМ, нито разните АЕЖ-та ще реагират на нападките му към БНТ и менторския му тон какво да се излъчва в обществената медия. След като четири години не е дал нито една пресконференция, нито едно интервю на живо. А само изяви пред подбрани, от кой ли, придворни журналисти.

В края на краищата остава да преглъщаме това нещо още една година. Румен Радев ще остане в историята като човекът орезилил тотално президентската институция. И като неприятен спомен.