Продължавайте да се водите по Комарницки, Глишев, „БОЕЦ“ , БЪРД и всички други клoyни в средите ви

0
463
Кой провали заседанието на парламента?
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС Ясен Киров - ГЕРБ/СДС
Николай Димитров - ГЕРБ/СДС
Ясен Киров - ГЕРБ/СДС

Изглежда, че ПП и ДБ пазят главният прокурор

Кристиян Шкварек, фейсбук

Кристиян Шкварек

Току-що в парламента бе провален дебатът за проектозакона на ДБ и ПП, относно върховенството на закона и контрола над главния прокурор, поради липса на кворум.

Цял ден Надежда Йорданова от ДБ се бореше лъвски за този закон. В пост току-що обяви, че липса на кворум го е провалил и обвини липсващите депутати от „статуквото“ в коалиция „пази главния прокурор“.

ГЕРБ/СДС

Това, което пропусна да каже, и съм убеден няма да споменат и „демократичните медии“, е че от залата отсъстваха… Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и голяма част от групите на ПП и ДБ. Изглежда и те пазят вече главния прокурор.

Най-смешното е, че немалко отсъстваха, защото в този момент Калина Константинова от ПП ги занимаваше с комисия по изслушване на… Телъс. Която комисия също се провали и нищо не излезе от нея.

Малоумната конспирация за „руските агенти от Телъс“, която се роди в недрата на демократичната общност, накрая им коства кворум за собственото предложение относно Гешев. И ги вкара в неловката позиция да трябва да се самонаричат „коалиция пази главния прокурор“.

Така става, когато политическата ти сила е заложник на най-фанатичните и шизофренични елементи от общността ти. Продължавайте да се водите по Комарницки, Глишев, „БОЕЦ“ , БЪРД и всички други клoyни в средите ви.