Борисов: Васил Божков да се прибере в България и да си плати данъците

0
117
Снимка: Правителствена информационна служба

Не ме интересува и не обръщам внимание. Това е години наред. Вие видели ли сте на някой тиранин да му правят такива неща, коментира премиерът по повод запис, за който се твърди, че е негов

Васил Божков да се върне и да си плати данъците, заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти по повод политическите амбиции на обвинения хазартен бос по време на инспекцията на главен път E-79.

„Няма лоша реклама, каквото искат да говорят, да обясняват”, заяви той по повод на изтеклия запис, за който се твърди, че е на премиера.

„Въобще не ме интересува и не обръщам внимание. Това е години наред. Вие видели ли сте на някой тиранин да му правят такива неща. Важно е това, което се прави“, заяви още той, цитиран от Tribune.bg.

Борисов разказа и как на форума в Давос са им показали как се взима интервю от кмета и след това с програма с неговите думи се задават въпроси.

Премиерът посочи, че е изпратил и министри да разговарят с протестиращите превозвачи. „Правим каквото можем. Всички пострадахме от тази епидемия“, заяви той.

Борисов призова и българите да изберат за лятната си почивка родината.

„Решили сме днес да отворим границите. Ето един прекрасен пример българите да подкрепят туристическия бранш, а да не протестират срещу българския туристически бранш, избирайки други туристически дестинации. Това е протест“, заяви той.