Кметът на Перник разсипа Нинова: Отмъстителна, злобна и първосигнална жена

0
1435
Станислав Владимиров

Това вещае тежка катастрофа за партията, прогнозира той

Червеният кмет на Перник Станислав Владимиров съсипа Корнелия Нинова в интервю за БНТ. Има атаки не от БСП, от Нинова-отмъстителна, злобна, първосигнална жена се оказа. Не търпи критика. Това, което прави в БСП, е разчистване на лични сметки и то преди избори. Това вещае тежка катастрофа. Тази жена се оказа идейно е организационно неподготвена, заяви Владимиров в ефира на националната телевизия.

Според него соцлидерката имитирали реформа в партията, като връща координатори от времето на Станишев, които е уволнила преди месеци.

Нинова живее в собствен свят, там има място за много малко хора, допълни Владимиров. Той смята, че Корнелия Нинова атакува Георги Гергов, за да имитира някаква борба срещу богатите в партията. А същевременно гони организационни работници само защото били близко до опонента й на вътрешните избори.

Нинова не е спечелила избори срещу ГЕРБ, тя мрази хора спечелили избори срещу ГЕРБ. Тя наложи седесарски период в БСП, който ще приключи с погрома й, допълни кметът социалист.