Номинираният за екоминистър Ревизоро се шегува: Ще се разведа и ще дам всичко на децата си, за да няма какво да ми вземат, като ме задържат утре

0
602
Емил Димитров

Емил Димитров приел да стане министър, за да изкара мандата си правителството

Трябва да се запозная с обстановката, да видя екипа. Още не съм избран, а искате да ви кажа какво ще направя, бяха първите думи на Емил Димитров-Ревизоро пред медиите, след като бе номиниран за екоминистър, предаде репортер на Novini.bg.

По думите му не е редно всеки да подписва документи и за това после да бъде обвиняван. Затова той смята, че трябва да се видят детайлите. С коментара си Димитров показа, че не е съгласен с нагласата, че досегашният министър на екологията Нено Димов е единствен виновник за кризата в Перник.

Със сериозен тон Ревизоро каза, че първата му работа е да даде всичко на децата си, за да влезе в министерството с една карта с 1000 лв. в нея и ако го задържат утре, да няма какво да му вземат. Планува дори да се разведе с жена си, с която от години не живеят заедно.

Емил Димитров многократно бе попитан защо е приел номинацията. Даде ясно да се разбере, че иска да се запази сегашното правителство. „Ако искаме да има напрежение, можем да го създаваме. Не съм за това да се създава напрежение. Очевидно трябва да се плати много скъпа цена и някой е решил, че това трябва да съм аз. Не искам да има напрежение, искам мандатът да се свърши докрай. Не изгарям от желание, но ако работата трябва да се свърши, ще я свърша“,

„Две министерства в момента не смеят да подписват нищо. Аз да подписвам? Ами то тогава тази вечер да отивам на друго място“, заяви Ревизоро.

И бе категоричен, че ще направи максимума за справянето с водната криза, ако бъде избран за нов министър. Димитров сподели, че е роден в Перник, но и досега не е ходил на място, за да види случващото се. „Не искам хората да страдат за вода. Имаме много важни проблеми в Перник“, коментира още Емил Димитров.

Днес правителството номинира за нов екоминистър Емил Димитров – Ревизоро, който е депутат от Обединени патриоти.