28-годишна козметичка изчезна мистериозно в Пловдив

0
78
Здравка Касърова Снимка: фейсбук

Излязла по домашни дрехи и без телефон

28-годишна пловдивчанка е в неизвестност повече от денонощие. Здравка Касърова работела в Гърция като козметичка, прибрала се в България заради проблеми с мъжа си, с който имат и малко дете. Малко след пристигането си изчезнала от апартамент на позната.

„Издирва се! Последно е била в квартал „Прослав“. Ако някой знае информация за нея, да се обади на 0895142229. Беше дошла на гости при майка ми и е излязла по домашни дрехи, без телефон, без нищо. Никой нищо не знае – къде е и с кого! От вчера на обяд я няма и се притесняваме за нея“.

Това гласи публикация в една от пловдивските групи в социалната мрежа Фейсбук от днес.

Към момента няма подаден официален сигнал в полицията за изчезването на 28-годишната Здравка Касърова, която е била забелязана за последно вчера сутрин в квартал „Прослав“, съобщава Plovdiv24.bg.

Въпреки това органите на реда са се свързали с момичето, което е публикувало информацията в социалните мрежи и са го призовали да подаде сигнал в районното управление.

Очаква се днес лелята на изчезналата млада жена да отиде в полицията. Веднага ще бъдат предприети оперативно-издирвателни действия и ще бъдат разпитани всички, които за последно са видели Здравка, и нейните близки. След което тя официално ще бъде обявена за издирване.