Борисов: Премиерският занаят е сложен, не е за всеки. Една велоалея нямат построена – не магистрала или тунел

0
125
Бойко Борисов Снимка: фейсбук

България в момента пръска кръв от неразумното управление на финансите, посочи лидерът на ГЕРБ

„Десетки хора работиха по антикризисните мерки. Това вълнува хората. Основният ни спор е с партията на посредниците, защото тя върна посредниците в газа, нефта, тока. Всичко се случва в полза на Руската федерация. По време на нашето управление бяхме сполетени от три световни кризи – гръцката, мигрантската и ковид кризата. И се справихме най-добре“, каза на брифинг лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов.

„България в момента пръска кръв от неразумното управление на финансите“, смята Борисов, – а следващото правителство трябва да бъде „антикризисно правителство, което да може да ни преведе през зимата“.

Една велоалея нямат построена – не магистрала или тунел. Не само ще върнем европейските пари за „Струма“, но и после ще ги допълваме с пари от бюджета, коментира Борисов последното правителство.

Съдебна реформа, мерки за бизнеса, спорт, земеделие, план за възстановяване и приоритети на партията са включени в програмата, изготвена от ГЕРБ.

„Газът ще го реша за часове. Както съм го решавал винаги. Геостратегически на Балканите всичко се решаваше в София. За нас беше отворен Белияj дом, Париж, Кремъл“, каза Борисов и предупреди: „Премиерският занаят е сложен, не е за всеки“.