Този път Мая Манолова ще бъде изиграната, прелъстената и изоставената

0
525
Мая Манолова

С когото не се е събрала тя, него не е предала!

Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук

Соня Колтуклиева, фейсбук

Часове след като обяви готовността си да поеме лидерството на нов политически проект, бившият министър на отбраната и служебен премиер Стефан Янев отишъл на среща с Мая Манолова.

Каква политическа слепота̀, каква наивност, колко недалновидно, генерале! Манолова с когото не се е събрала, него не е предала! Партньорство, идеи, съпричастност – всичко е пунта Мая! Тя е най-добра в пилотирането на ракета-носители, които я изстрелват в обществения небосклон, след което с острите си токчета ги наритва по лицето, докато прокървят. Досега само дуетът Кирил&Асен тя не успя да прелъже, просто защото те са от друга генерация и от друга школа – бизнес, а не партийна школа.

… Депутат от “Има такъв народ” ми разказа, че Мая Манолова отишла при Слави Трифонов да му обясни защо парламентарната група на “Изправи се БГ! Мутри вън!” отказа да подкрепи проектокабинета на първата политическа сила тогава. Слави накарал бодигардовете да я изхвърлят най-безцеремонно.

Е, така е, не всички са джентълмени като Бойко Борисов, който я направи омбудсман, а тя тъпкано му го върна, храчейки всеки ден по него, смятайки, че така ще се върне в Играта.
Ген. Янев ли е поредният бъдещ бивш партньор на Мая?!
Този път ми се струва, че тя ще бъде изиграната, тя ще бъде прелъстената и изоставената.