Цветанов: Имам само два апартамента

Направил заменки с два наследствени апартамента и доплатил

0
148
цветанов
Цветан Цветанов

Той обясни, че е доплатил 100 000 лева за ново жилище с кредит и спестявания

,,Тези две жилища, които имам в района, в която живеех до миналата година, е същия район, в който съм направил замяна със сегашното жилище, в което живея. Само че разликата е, че двата апартамента съм заменил за един. Добавил съм и съм платил 100 000 лева, които са с кредит и спестявания и всичко това е документирано в нотариалния акт, който съм подписал през 2018 година. Така че няма нищо, което да не съответства“, разясни Цветанов въпроса с апартаментите му. По-рано днес сайтът „Свободна Европа“ съобщи, че шефът на ПГ на ГЕРБ се е сдобил с нов апартамент в „Сграда на годината“ в кв. „Изток“ на изгодни цени от 627 евро на квадрат, при положение, че там цените започвали от 2600 евро на квадрат.

,,Имах една шеста от това, че баща ми беше починал преди 20 години, това е една шеста от апартамента в „Надежда“ , която тази година прехвърлих на моя брат безвъзмездно, защото ми омръзна да се обяснявам в публичното пространство за 6 апартамента и какви ли не щуротии“, допълни Цветанов.

,,Мога да ви кажа, че в апартамента, в който съм живял от 1973 година е прехвърлен от моите родители през 1971. Това е, което съм имал. Относно родителите на моята съпруга след – единствения недвижим имот, който са купили, е бил 62 кв м на моята голяма дъщеря през 2003 година мисля, че беше“, каза още той.

,,В момента имаме само два апартамента. Единия е този, в който живеем, а другия – с право на владение на родителя на съпругата ми“, завърши той.