Клиент на Хаджигенов: Покри се като мишка, без да заведе дело и без да върне 6-те хил. лева

1
429
Николай Хаджигенов

Другия път, моля ви се, оставете Мутрите извън НС, те затова са „Мутри вън“, за да си стоят отвън!

Снимка: фейсбук

Brick Café Sofia, фейсбук

След 3 години борба, след като пет адвокати ми казаха да не се опълчвам на НАП, защото бухалката ще ме смаже! След като адв. Хаджигенов, сега “народен представител” от Мутрите, получи 6000 хил лева да заведе дело срещу НАП по случая с рекета и три месеца го чаках да заведе съответното дело, след което той ми се подигра с думите  “искаш справедливост в България? Може би някой ден, но не и сега”, и се покри като мишка, без да върне парите въпреки изпратеният иск от ЧСИ… се намери адвокат, който успя пред ВС да обжали решението на АС и да спечели преразглеждане отново!

Въпреки допуснатия видео запис, въпреки това, че посоченият инспектор от НАП се отказа от първоначалните си показания, а законът изисква неговото присъствие по време на извършеното “нарушение” иначе актът не е валиден, решението беше срещу нас! Адвокат Савов лично пое борбата срещу системата и успя да докаже, че решението е абсурдно и го направи на добра воля, защото даже нямах с какво да платя…

Хаджигенов взе всичко, което мои приятели и поддръжници дариха… След 9 месеца повторно чакане най-накрая имаме дата за новото дело… три години по-късно… три години ад под бухалката на НАП! Дали ще има справедливост този път предстои да се види! Едно мога да кажа, без адв. Савов тази битка щеше да свърши с Хаджигенов…

Оказа се, че на последния това му е практика, но законът в България пази адвокатите така, както не пази дори самия президент! Другият път, моля ви се, оставете Мутрите извън НС, те за това са Мутри вън, за да си стоят отвън! Колкото до НАП и Българската съдебна система… ще видим, ако не трябва да се бием пак с полицията, може и да предаваме на живо! Ако някоя телевизия иска шоу да заповяда! Със сигурност ще е сериозна битка!

Ето част от коментарите под поста:

Kamelia Vezirova

И аз се включвам за въпросния адвокат едни 100 лв.хонорар за иск срещу изтичането на личните данни от НАП и до ден днешен няма дело, няма решение и хиляди emaili без отговор

Любомиръ Цвѣтановъ

Направо да добавим делата със загубеното дело на група протестиращи, това на Боеца, на Лилана, на битите зад колоните… Явно от депутатстване не остава време за работа.
Teodora Todorova
само в последно време съм чела за няколко издънки. Не давал на пострадали от полицейско насилие да дават показания. Загубил дело срещу някаква жълта медия и сега хората били осъдени да ѝ плащат, а той пропуснал сроковете за обжалване. Лилана не можела да се свърже с него и не идвал на заседанията. И т.н., и т.н. Плаче за етична комисия, най-малкото.

Ilia Ivanov

Вие сте поредната жертва от списъка. В подобни случаи прокуратурата би трябвало да се сезира, защото това се нарича измама.